Kyckling och baconwrap
Inte den nyttigaste maten, men ack så gott!

Kyckling och baconwrap 3-4 portioner
2 stora eller 3 små kycklingfiléer
1 ägg
1 krm peppar
1 tsk örtsalt
½ tsk paprikapulver
½ tsk lökpulver
1 krm peppar
1½ dl panko (asiatiskt ströbröd)
1 paket bacon
1 paket soft tortilla wraps
olja till fritering
Skär kycklingen i skivor, ca 5-8 mm tjocka. Dutta dem torra med hushållspapper.
Vispa ägget tillsammans med kryddorna i en djuptallrik. Det går naturligtvis att tillsätta andra kryddor efter önskemål, men jag tycker dessa passar bra.
Häll upp ströbrödet i en andra djuptallrik.
Värm oljan till friteringen (helst i fritös med temperaturreglage) till ca 170-180 grader.
Stek undertiden baconet.
Doppa kcyklingbitarna i äggblandningen och rulla dem därefter i panko. Fritera kycklingbitarna, 4 åt gången, tills de fått fin gyllene färg.
Servera i wraps, tillsammans med dina favoritgrönsaker, rostad lök, majonäs, creme fraish, en god dressing eller sweet chili sås.