carroshemlagat.blogg.se

Hemlagat har alltid varit en passion i mitt liv, jag avstår gärna fabrikat av olika slag. Jag tycker det är viktigt att mina barn får god hemlagad mat, redan från start. Själv bestämde jag mig efter påsken 2014 för att ta bort en stor del snabba kolhydrater från min kost. Hur jag kombinerar min egen kost och maten för mina två barn och min sambo, det kan ni läsa om här i min blogg.

Lunch på Loppi vårpepp

Kategori:

Jag var på Loppi vårpepp, ett event för bloggare förra helgen. Det höll till på Clarion Hotell på norra bantorget i Stockholm. Det var verkligen ett fint event, med härliga presentationer av fina företag, superbra erbjudande,  trevligt mangel och en fantastisk goodie bag.

Dessutom bjöds vi på en riktigt smaskig lunch från panini.


Det fanns två olika sallader att välja på, en vegetarisk med pasta och mozzarella, och en med thai-inspirerade smaker. 
Jag tog den sistnämnda. Den innehöll räkor, glasnudlar, koriander, chili, en god marinad, vårlök och toppad med jordnötter. Ärligt talat var den väldigt god!

Att dricka till lunchen fick vi den nya läsken från apotekarnes, som de marknadsför som läsk för vuxna.


Det fanns tre smaker att välja på, och jag valde citron/ingefära. Den var god. Riktigt god. Fast jag vill verkligen understryka att det är läsk. Jag hade föredragit mindre socker och mindre sötma. 

Panini hade även en presentation, där en av deras kockar pratade om deras nya middagar. Kort och gott så fungerar det som bake up bröd. De har gjort alla de svåra momenten, lagt in, långkokat, marinerat osv. När du kommer hem sätter du ihop allt till en färdig rätt. Nylagad mat på ditt bord på mellan 15 och 30 minuter. Smakar det något som lunchen så tror jag det är väldigt bra mat. 


I dagsläget har de 5 olika maträtter att erbjuda, och man köper dem på panini, och du kan läsa mer på panini.nu